Golden Capilta, Olvilta ja varmaaan muiltakin firmoilta on tullut taas vaikka minkälaisia siideriuutuuksia. Nämä osuivat näkökenttääni, kun etsin lauantaille jotain muutamaa mukavaa saunaillan juomaa.

Tykkään mm. Rekorderligin Mansikka-lime siideristä aina silloin tällöin, mutta se on niin makeaa, että yksi 0,33 tölkillinen on aivan riittävä sitä lajia. Olen enemmänkin kuivien, mieluusti tosi kuivien siiderien ystävä.

Olvin uutuus oli Vanilja-manteli. Makuyhdistelmä kuulosti oudolle ja odotin jotain liian äitelää ja kertakaikkisen outoa, mutta ei! Tämä oli oikein herkullista. Maku käy hyvin syksyn pimeneviin iltoihin. Mantelia en maussa erikseen erottanut, mutta vanilja oli selkeä ja herkullinen. Suosittelen siis maistamaan!

Golden Capin Foxy on mansikka-lime-siideriä ja hyvin paljon saman makuista kuin Rekorderligin vastaava. Hyvää siis on...mutta makeaa! :)

Edit. Lisäksi tuli mieleeni, miksei mikään firma ole tehnyt mansikka-limestä kevytversiota? Maku kun tuntuu olevan kovin suosittu, niin oishan se kiva, jos sitä tuotetta hieman muunneltaisiin (esim. juuri light-versioksi), kuin että plagioidaan vaan alkuperäistä? :)