Pohja: (pienehkö irtopohjavuoka)

80g Digestive-keksejä murskana

70g voita sulatettuja

Sekoita keksimurska ja sulatettu voi keskenään, painele vuoan pohjalle ja laita täytteen teon ajaksi jääkaappiin jähmettymään.

 

Täyte I:

1 prk Flora Vispiä

säilykeaprikooseja ja säilykemangoa tehosekoittimessa "hienonnettuina"

50g valkosuklaata sulana

6rkl agar agaria

maun mukaan sokeria & vaniljasokeria

 

Täyte II:

1pkt Jell-o Limeä

säilykemandariineja

 

Itse tein pienen mokan, kun kaadoin Jell-o hyytelöliemen jo kuumana hyydytetyn I-täytteen päälle, niin siitä irtosi vähän tuota kermaseosta, eikä päällisestä tullut niin kiiltävä. Maltti olisi ollut valttia, mutta klo.23 illalla ei enää riittävästi malttia ollut!