Tuli oltua viihteellä ensi-ilta-karonkan merkeissä lauantaina, joten sitten näin sunnuntaina maistuu hyvä ruoka jostain kumman syystä. ;)

Tällä kertaa se ei ole ihan roskaruoka-linjaa, kuten pitsaa, vaan halusin tehdä ruokaa, jota voin syödä vielä alkuviikollakin, joten kävin kipaisemassa lihapadan tarpeet kaupasta:

isompi pala esim. naudan ulkopaistia ja pienempi pala possua, leikataan reiluiksi paloiksi

2 sipulia

2 venäläistä suolakurkkua

pekonia jokunen siivu

nesteeksi tummaa olutta (minulla oli pieni tölkki alkoholitonta tummaa) & vettä

maustepippureita (n.10), cajunmaustetta, hunajaa, suolaa maun mukaan

 

Paistoin ensin naudanpaloja hieman pannulla, sitten possuja ja lopuksi pekonia. Laitoin ne vuokaan mausteiden kansssa. Lohkoin sipulit ja suolakurkut. Kaadoin lopuksi oluen ja vettä sen verran, että häthätää lihat peittyivät. (Kuva on vaiheesta, jossa nestettä en ollut vielä lisännyt.) Ensin 200 asteessa reilu puoli tuntia ja sitten 150 asteessa ainakin pari tuntia lisää. Nam!