Hyvillä mielin täällä mennään jälleen, kolmas viikko meni ja olo on vähintäänkin hyvä!

EasyDiet-pusseja en ole käyttänyt enää , mutta ketokarppaamalla on menty ja koska ei tarvitse ruuan äärellä miettiä, miten saa aterian syötyä loppuun ja silti paino tippuu, koen olevani oikealla polulla. En edelleenkään ole kärsinyt nälästä, en mieliteoista, ei ole tarvetta napostella ja aterioilla vatsa tulee sopivan täyteen; nälkä siirtyy useita tunteja eteenpäin!

Painoa on kolmen viikon aikana lähtenyt -7,9kg (eli melkein vois ajatella, että 8), mikä alkaa siis jo näkymään/tuntumaan ja sehän tekee mielen entistä paremmaksi.

Eilen olin reissussa pitkän päivän ja mm. 8h tuli autolla ajoa, joten illalla saunottiin vastan kera, nappasin muutaman hiilarittoman siiderin (aijaii! mutta tarpeeseen ne nyt tuli) ja söin miehen tekemän aterian: possun pihvin, parsakaalia voinokareella ja valkosipulisia herkkusienisiivuja, ja oli niiiiin hyvää!

Tänään tehdään karppipitsaa illaksi, yritän muistaa ottaa tuotoksesta sitten kuvan ja laittaa vaikka reseptiä, ettei ruokablogi-idea ihan katoaisi! Ja ilman muuta aion lisäillä muitakin karppiruokia ja leipomuksia tänne tulevaisuudessa, nyt on vaan ensin tullut keskityttyä itse asiaan: opetteluun.

Ketoosista sen verran, etten ole lipsunut hiilareista, päin vastoin, joinain päivinä on tullut tosi vähän (ehkä liiankin vähän) hiilareita ja ketoosi on voimakas. Näin minä jaksan laihduttaa ja tämä tuntuu niin mielekkäältä, että uskoisin tästä voivan tulla elämän mittainen matka.

En kuitenkaan sano, etten koskaan ikinä enää syö tavan kakkua tai salmiakkia tmv., koska inhoan lopullisia kieltoja ja rajoituksia, kuitenkaan en hiilarimaahan enää palaa sillä voimalla, miten olen siinä ollut. Omaa kehoaan pitäisi enemmän kuunnella, koska selkeästi mahaoireet ym. ovat olleet kehon viestejä siitä, ettei jokin ruoka-aine sovi ja minulla se on pääasiassa ollut juuri peruna (jonka suurimmalta osin jätin jo yli vuosi sitten ruokavaliostani), viljat ja sokerit.

Nyt taas kohti neljättä viikkoa! Aurinkoisia päiviä kaikille!