Nonnih, nyt sitä sitten ollaan 24-vuotiasta ihan virallisesti... Jaah, mutta eipä tää nyt sen ihmeemmälle tunnu. Yritin oikein peilistä sihrustaa, et jos ois vaik joku uus naururyppy tai muuta, mut ei.
Silti...täytyi eilen paniikissa heräteajatuksen tullessa soittaa HairStoreen, että oiskos niillä vapaita aikoja hiusten leikkuuseen...(vanhetessa aina tukka lyhenee!) Olihan niillä! Loistavaa! Kävin sitten ottamassa vähän trendikkäämmän lookin, jos niin voi sanoa. Ihan repäsin ja otin jopa pienen otsiksen. Kuva ohessa! :)

Tänään oon lähdössä kupille mun ystävän kanssa, ihan kahdestaan. Hän tulee jo neljän jälkeen, saunotaan, puhutaan kaikesta (tai lähinnä juorutaan ja puhutaan elämisen vaikeudesta...ja viulisteina tietenkin puhutaan soittamisesta, siltä ei vaan voi välttyä), juodaan punaviiniä ja olutta, laittaudutaan mahd. näteiksi. Niin ja Idols finaali täytyy siinä samalla katsoa, toivottavasti Ari voittaa! :)

Huomenna ois sitten toinen juomapäivä (seura: kultani, hänen siskonsa ja sit mun soittokaveri)...öö...älkää nyt käsittäkö väärin! En oo alkoholisoitunut, vaan opiskelija...eli tässä vaiheessa elämää se on biletettävä, ennenku on perhettä. Niin ja tottakai moraalisesti ois hyvä pyhittää pääsiäinen, mut opiskelijalla on harvemmin lomaa tällä lailla (no, mulla on jo 2.pääsiäispäivänä orkesteriharjoitus), joten siitä on otettava ilo irti. (:
Ja onhan mulla karitsaa täällä. Muuta pääsiäiseen liittyvää syömistä en meinaa harjoittaa, koska jos tekisin/leipoisin jotain, ni itseksenihän mie söisin ne, apuaaah...!! Sitä paitsi: nyt on HH = Herkuton Huhtikuu.

Nyt sitten se kuva:
497642.jpg

Tällaista tällä erää...seuraavan kerran lissee! Heippahei ja Glad Påsk!