Heipsis hei taas! :)

Nukuin tänään päiväunet...joka on mulle täysi saavutus! Nimittäin en yleensä päivällä osaa nukkua, mutta jotenkin niskoja pakotti, niin ajattelin ottaa pari lasia vettä ja käydä hiukan makoilemaan. Nukku-Mattihan se sieltä tuli sitten. Hih!

Eipä se juuri mitään haittaa, vaikkakaan en sitten ehtinyt siivoamaan tms yleishyödyllistä. Mut eikös se niin oo, että kun nuori (?? öö mikä nuori...vai oliko se muori?!) nukkuu, se on ku laittais rahhoo pankkiin. Mulla onkin rahavarat vähissä, jotenka jospa tonne tilille ois nyt kilahtanu muutama kymmen euroa... ;)

Huomenna olis lähdettävä kohti Tamperetta ja Tampere-taloa. Menen kisaamaan puhallinorkesterien SM:stä A-sarjassa. Jännittävää! En vaan oikein jaksa uskoa, että ollaan tulevia voittajia, mutta tuleepahan soitettua trumpettia, joka on jäänyt vähän vähemmälle huomiolle.
Mahdollisesti vappupäivänäkin olen esiintymässä trumpetilla...ja sittenhän tuo oikein alkaakin tää keikkaputki! :)

Nyt jään odottelemaan (pöh, siis alan hurjasti järjestelemään paikkoja) kultaani, joka tulee mun luokse saunomaan! Toisella on viisaudenhammas pipinä...pitää olla turhaan jututtamatta häntä, ettei kipeenny lissee. Ja raukka (siis ei mikkää raukka, ko on rahaa ollu hankkimassa!) on ollu koko päivän töissä aamuaikaisesta. <3

Jepjep...oliskohan tää nyt tässä tältä erää... Hmm, niin ja piti päivitellä, että ne lätkän MM:t tuli ihan puun takaa. En oo yhtään tajunnu seurata vielä...missä hurmoshenki, missä??!! :O Heh...sitä jäädään siis oottelemaan...