Jee!!! Tosiaan, mul on tänään synttärit!  <:o)
Tosin olin eilen kuskina ja kävin sitten nukkumaan 5 pintaan ja äiti soitti onnittelulaulu-puhelun ennen 9:ää, johon valveudun sitten, ni voi olla, että tää synttärisankari on hiukan väsy loppupäivästä. Mut nyt on vielä energiaa!

Meinasin mennä kaupungille pyörimään ennen kuin mun pyykkivuoro alkaa klo.14. Ostohaaveissa olis kengät...siis sellaset kävelykengät, joissa sais olla mieluusti korkoa.
Kovasti tekis mieli myös pyörähtää Sokkarilla ostamassa Jean Paul Gaultierin tuoksua, onkohan se nyt sit se Classique...se naisen mallinen, missä on kuvioita päällä...se on ihanaa, mutta niiiiin kallista, että taidan vaan taas käydä tuoksuttelee sitä.
Tällä hetkellä käytän Hugo Bossin Deep Rediä, joka on kans tosi ihana tuoksu, mut oon käyttäny sitä jo vuosia sen jälkeen, kun pääsin Tommy Hilfager-hurmoksesta. :D

Tänään en sitten sen kummemmin juhli näitä synttäreitä. Lauantaina ois ehkä tarkoitus juhlia vähän enemmän, mutta saa nyt nähdä, miten käy. Ei mulla oo täs ollu mitään kauheeta hinkua päästä edes radalle. Taidan tosiaan tulla vanhaksi, vai??!! :O
Eli 24...tai ei ihan vielä, vaan vasta klo.19.25. ;)