Arvoisat blogini lukijat, huomenna aion aloittaa Easy Diet-ohjelman, joka siis perustuu ketoosiin ja tarkoituksena olisi syödä 2 suolaista keittoa ja 1 makea pussivalmiste päivässä. Nämä sisältävät kaikki tarvittavat hivenaineet ym., mutta lisäksi kannattaa syödä Omega 3 kapseleita sekä kuitulisää (esim. Psyllium) ja juoda paljon raikasta vettä (sekä viisaassa määrin vichyjä ja mikäli kahvihammasta kolottaa, on sekin sallittua esim. makeutusaineen kera, kuten myös sokerittomat muut juomat).

Sallittua on myös lisäillä tarpeen mukaan proteiinia esim. raejuuston tai kanan muodossa keittoihin, mutta pyrin pääasiassa siihen, että käyttäisin vain näitä pussituotteita.

Täältä löytyy aiheesta ihan kunnon infoa.

Ajattelin välillä tulla tänne blogiin kertomaan miten dieetti etenee, miltä olo tuntuu ja miten ylimääräiset kilot alkaa huveta.  Ylimääräistä minulta löytyy, enhän minä toki muuten tällaiseen proggikseen alkaisikaan!

Tarkoituksena on olla dieetillä niin kauan kuin sallittua on (10 viikkoa yhtäjaksoisesti), mikäli olo on hyvä. Kolmen ensimmäisen dieettiviikon jälkeen on käytävä lääkärin tarkastuksessa ja saada hyväksyntä dieetin turvalliselle jatkolle. Näiden 10 viikon jälkeen tsekkaus siitä, mikä tilanne on ja jatkaa sitten karppaamalla viisaasti.

Toivottavasti teistä löytyisi tsemppaajia myös matkan varrelle!