Terveiset tosiaan Kanarialta, Playa del Inglesistä, jossa vietimme viikon joulupäivästä uuden vuoden päivään.

Kertaakaan ei satanut ja vaikka välillä olikin hieman pilviä taivaalla, niin rusketus tarttui pintaan ja lämmintä oli, paitsi  hotellihuoneessa:

Pääasiallinen loman tarkoitus täyttyi: makoilimme rannalla, avomies sai juoda ihanan huurteisia tuoppeja olutta, minulle kuivaa valkoviiniä tai kuivaa siideriä ja söimme hyvin! Retkillä emme käyneet, mutta teimme oman retkemme pääkaupunkiin Las Palmasiin.

Ruoka oli suurimmalta osin hyvää, varsinkin rannan tuntumassa olevat ravintolat tarjoilivat edulliseen hintaan hyvätasoisia annoksia. Lemppariravintolaksemme muodostui Gorro Blanco (Valkoinen hattu).

Miehelle useimmiten kannettiin pöytään pihviä ja minulle mitä milloinkin: meren eläviä, sipulikeittoa, pastaa jne (ei sitten aina niin natsannut, vaan annoskateus iski!). Mutta kertaakaan ei ollut ongelmana vaihtaa iänikuisia ranskalaisiaperunoita lämpimiin kasviksiin, nam!

Ruokakuvia ei oikein tullut otettua, mutta tässä erään illan pitsat (ylempänä minun Guattro Formaggi ja alempana avomiehen joku lihaisampi tapaus!) :

Oli mukavaa ja rentouttavaa, kiitos kulta ihanasta matkaseurasta!