Pohja: (pienehkö irtopohjavuoka)
80g Digestive-keksejä murskana
70g voita sulatettuja
Sekoita keksimurska ja sulatettu voi keskenään, painele vuoan pohjalle ja laita täytteen teon ajaksi jääkaappiin jähmettymään.
Täyte I:
1 prk Flora Vispiä
säilykeaprikooseja ja säilykemangoa tehosekoittimessa "hienonnettuina"
50g valkosuklaata sulana
6rkl agar agaria
maun mukaan sokeria & vaniljasokeria
Täyte II:
1pkt Jell-o Limeä
säilykemandariineja
Itse tein pienen mokan, kun kaadoin Jell-o hyytelöliemen jo kuumana hyydytetyn I-täytteen päälle, niin siitä irtosi vähän tuota kermaseosta, eikä päällisestä tullut niin kiiltävä. Maltti olisi ollut valttia, mutta klo.23 illalla ei enää riittävästi malttia ollut!
Kommentit