Joulu lähestyy jo kovaa vauhtia ja tässä blogissa on ollut hyvin hiljaista viime aikoina.

Elämä on ollut hyvin kiireistä ja kamerakin on sanonut itsensä irti, joten eipä ole tullut kokkailuja kuvattua, saati muutakaan. Olen jouluihmisiä, joten kotiin olen laittanut jo nurkkaan jos toiseenkin jouluvaloja ja kynttilät palaa lähes joka ilta, mikäli olen kotona ihmisten aikoihin. :)

Joulua emme kuitenkaan tänä vuonna vietä Suomessa, vaan lähdemme rakkaan avomieheni kanssa kahdestaan joulupäivänä Kanarialle katsomaan, minkälaista joulua siellä vietetään. Yritän lainata kameraa mukaan, pitäähän sieltä saada kuvia sentään! Tänään kuitenkin kävin siskoni luona perinteeksi tulleissa piirakkatalkoissa, joissa teimme siskoni, hänen tyttärensä ja äitini kanssa parisen sataa riisipiirakkaa. Siinä samalla kuuntelimme Rajattoman joululevyä, joten tunnelmaa riitti.

Nyt toivotan kaikille blogini lukijoille (jos niitä enää edes on :D ) tunnelmallista ja stressitöntä joulun odotusta. Nauttikaa joulun tuoksuista, lumen tuomasta valoisuudesta, jouluvaloista, joulumusiikista ja läheisten seurasta, niin minäkin aion tehdä! <3