En ole koskaan aiemmin maistanut kastanjoita, joten vihdoin sekin tuli testattua, tosin ilman sitruunavoita, mikä ilmeisesti kuuluisi tähän ruokalajiin.

Tein kastanjoihin suippoihin päihin ristikkäisviillot terävällä veitsellä ja asettelin ne rypytetyn folion päälle (moni käyttää kai karkeata merisuolaa tähän tarkoitukseen, mutta meillä ei sellaista ole, hyvin toimi tämäkin vaihtoehto).

Olivat 225 asteisessa uunissa n.25min.

Täytyy tunnustaa, ettei ollut minun makuuni, joten enpä usko, että näitä enää tulee tehtyä. Tämä ei suinkaan ollut tämän viikon uusin ns.epäonnistunut kokeilu, sillä tein aiemmin viikolla ensimmäistä kertaa polentaa ja sekään ei päässyt "tätä kokeillaan uudestaan"-listalle. Kuvaa en siitä vaivautunut edes ottamaan.