Nennanleimauksessa joulua vietettiin tällä kertaa minun ja avomieheni kotona, aattona meillä oli nauttimassa joulupöydän antimista minun vanhempani (jotka olivat meillä Tapaninpäivään) ja avomiehen vanhemmat.
4. Joulukuuta oli meille onnellinen päivä: avomieheni kosaisi minua ja vastasin myöntävästi, joten nyt sormessani koreilee kaunis koristeellinen valkokultainen sormus.
JOULUMENU 2009
- kinkku
- imelletty perunalaatikko
- porkkanalaatikko
- bataattilaatikko
- lanttuloora (äitini tekemänä, nam!)
- kinkun kastike
- herneet
- graavattu- ja kylmäsavulohi
- perinteinen silli, rapusilli & punasipuli
- valkosipulisilakat
- Brysselin patee ja maalaispatee
- sienisalaatti
- rosolli
- 7 erilaista juustoa (mm. sinapinsiemengouda, Aura, Brie-Napoleon, Mustapekka jne...)
- karjalanpiirakat, saaristolaisleipä, tumma juhlalimppu
- kotikalja, kivennäisvesi & punaviini
Joulupäivän iltana tarjosin sitten glögin seurana mm.:
- Aura-täytteisiä taateleita
- kylmäsavulohikierteitä (kylmäsavulohta & lehtitaikinaa)
- kylmäsavuporo-crustadeja (ohje löytyy Cebicin keittiöstä)
- juustoja, kinkkua, kaloja jne...
Kommentit