Nennanleimauksessa joulua vietettiin tällä kertaa minun ja avomieheni kotona, aattona meillä oli nauttimassa joulupöydän antimista minun vanhempani (jotka olivat meillä Tapaninpäivään) ja avomiehen vanhemmat.

4. Joulukuuta oli meille onnellinen päivä: avomieheni kosaisi minua ja vastasin myöntävästi, joten nyt sormessani koreilee kaunis koristeellinen valkokultainen sormus.

 

                                                        JOULUMENU 2009

 

- kinkku

- imelletty perunalaatikko

- porkkanalaatikko

- bataattilaatikko

- lanttuloora (äitini tekemänä, nam!)

- kinkun kastike

 

- herneet

- graavattu- ja kylmäsavulohi

- perinteinen silli, rapusilli & punasipuli

- valkosipulisilakat

- Brysselin patee ja maalaispatee

- sienisalaatti

- rosolli

- 7 erilaista juustoa (mm. sinapinsiemengouda, Aura, Brie-Napoleon, Mustapekka jne...)

- karjalanpiirakat, saaristolaisleipä, tumma juhlalimppu

- kotikalja, kivennäisvesi & punaviini

 

Joulupäivän iltana tarjosin sitten glögin seurana mm.:

- Aura-täytteisiä taateleita

- kylmäsavulohikierteitä (kylmäsavulohta & lehtitaikinaa)

- kylmäsavuporo-crustadeja (ohje löytyy Cebicin keittiöstä)

- juustoja, kinkkua, kaloja jne...