1. Kuinka usein teillä käydään kaupassa?
Jaa-a, se vähän riippuu (oon töissä kaupassa jopa), mut sanotaanko, että joskus jopa joka päivä, toisinaan harvemmin. Ois varmaan taloudellisesti viisaampaa käydä harvemmin tekemässä isommat ostokset.

2. Tavallisin aamupalasi?
Miulla ei juurikaan oo mitään vakiintunutta aamupalaa, koska joskus maistuu, aina ei, mutta mieluusti siihen kuuluu ainakin kahvi ja lasi hedelmälihaista aplarimehua. Joskus siihen sitten leipää, hedelmää, jugurttia tjtn... :)

3. Mitä jääkaapistanne löytyy, jos "siellä on vain valo"?
No sittenhän siellä ei pitäis muuta ollakaan! ;) Ei vaan, sillon tod.näk. siellä silti on jonkun verran tavaraa, kuten porkkanaa, perunaa ehkä, hilloja, maustekastikkeita (fondia, soijakastiketta, ketsuppia..) ym. "härpäkkeitä".

4. Jääkaapin vakiovieraat?
Minä, avomies & avokin poika. :)

5. Katoavainen herkku?
No en tiedä, voiko herkuksi nimetä, mutta ainakin kivennäisvedet ja eräs tuoremehu meiltä katoaa nopsasti jääkaapista ja yleensäkin juomapuoli tuntuu hupenevan kaikista nopeimmin. Janoista porukkaa meillä. :D

6. Mitä hedelmiä teillä kiikutetaan jääkaappiin?
No eihän myö niitä sinne paleltumaan laiteta! Hyvänen aika! *hrrr* Huoneenlämpöön kiikutetaan millon mitäkin mukaan tarttuu, mut EI jääkaappiin.

7. Tällä hetkellä jääkaapistamme löytyy esimerkiksi...
Maitoa, mehukeittoa, pala eilistä uunilohta, tuoremehua vähän, maustekastikkeita, hiukan eilistä salaattia, hapankaalia, porukoiden säilömiä muikkuja, Oivariinia, juustoa, keittokinkkua, porkkanaa, perunaa, 2 erilaista maustettua ruokakermaa (oli tarjouksessa)...jotain tällaista...tänään vois käydä kaupassa ostamassa vkl:ksi Ruokaa (lihapuolta nyt lähinnä).

8. Pakkasessa meillä on aina...
Hehheh, kaikenlaista, esim.: erilaisia marjoja, sieniä, vihannessekoituksia, 2-3 erilaista makeaa vierasvaraa (niitä vaan kerääntyy, kun ei syödä juurikaan mitään leivonnaisia muulloin kun juhlissa), usein myös jotain jäätelöä ja leipää.

9. Yllätysvieraille tarjotaan?

Pakko myöntää, etten pidä yllätysvieraista (koska haluan laittaa kodin vieraita varten vähän parempaan kuosiin), mutta jos tällaisia saapuu siitä huolimatta, tarjotaan kahvia/teetä/mehua ja jotain pakasteesta löytyvää vierasvaraa (tai vaikka ruokaa...tai ihan mitä vaan vieraalle passaa).

10. Jos saisin nyt tilata itselleni valmiiksi täytetyn jääkaapin ilmaiseksi, siellä olisi...
Erilaisia kalliita lihoja (kuten naudan sisäfileetä, karitsaa yms.), kalliita leikkeleitä, juustoja, erilaisia vihanneksia, kalliimpia juomia, maitoa, paljon rahkaa kullalle <3 & mehukeittoa, aurinkokuivattuja tomskuja, kalamata-oliiveja, erilaisia hienompia levitteitä...juuri sellaisia asioita, joita ei itsellä ole varaa ostaa ikinä, mutta myös paljon perustarvikkeita, kerran ilmaiseksi sais. :)