570237.jpg

Tein sunnuntain ratoksi ihania tonnikalapihvejä.
Eli tähän tuli
Pirkka tonnikalapihvit (pakaste, jossa 2 kpl),
jotka pikasulatin ohjeen mukaan ja huuhdoin vedessä. Sitten hiukan öljyä paistinpannuun ja paistoin molemmilta puolilta n. 3min. Mausteina yksinkertaisimmat suola ja mustapippuri. Valmiisiin pihveihin pirskottelin sitruunamehua.

Höystön tein näin:
1pss Pirkka valkosipuliperunoita
1pss Pirkka Kukkavihanneksia
2dl kevyt ruokakermaa
hyppysellinen suolaa ja mustapippuria
200 asteessa 50min, puolessa välissä valelin päällisiä pohjalle valuneella kermalla.
Otin 50min jälkeen uunista, lisäsin pinnalle fetarouhetta ja annoin olla vielä 10min uunissa.

Lisänä kirsikkatomaatteja ja kevyt kermaviilistä tehty valkosipulinen kastike. Nam!

Tällaista tällä erää...muttei Suomi voittanut Ruotsia näilläkään eväillä! :D