579110.jpg

Kuvassa vapputunnelmissa minä ja eräs tytsy (joka ei mun koon takia mahtunut kokonaan kuvaan) ja tämä tyttö ei ole sitten oma hauveliinini! :)

Jihuu, 500 kävijän rajapyykki ohitettu, mukavalta tuntuu, että jotkut ihmiset tosiaan käväisevät vilkaisemassa sivujani. Olisi vain ihanaa tietää: keitä te olette?? :)
Elikkä jos vain suinkin viitsitte, niin pistäkää joku kommaus, niin näen hiukan, käykö täällä ketään...vai onko nuo 500 tullut lähinnä siskontyttöni käynneistä, tosin eihän sekään hassumpaa olisi, mut sit saattaisin huolestua, että tytsy on liikaa koneella. ;)

Mulla oli viimeksi esiintyminen keskiviikkona ja se meni ihan nappiin, ainakin melkein... Eihän täydellistä suoritusta olekaan, mut tuo meni niin, että pystyn olemaan tyytyväinen. Huomenna olis big band-treenejä tiedossa ja illalla täytyy ehdottomasti katsoa Euroviisut!!! :) Ehkä kerran mun elämäni aikana ne ovat Suomessa...hyvin optimistista, mutta niin vähän luulen. ;)

Ostin kandisokerin sijaan ruokosokeria ja laitoin kahviin...onpas hyvää, aika luksusta, koska en yleensä käytä sokeria kahvissa, kuin aniharvoin. Kahviini tulee yleensä vain rasvatonta luomumaitoa.
:D Hyvinpä hyppii aiheet! Hihih!
Nyt taidan pukeutua ja kohta ois leikkipuistoon lähtö edessä, mukavaa! =)
Palataan taas...ehkä ruokien merkeissä lähinnä...!