Tää aamu on vapaa, vasta iltapäivällä pitäis mennä opiskelupaikalle. Tosin sit siellä ollaankin lähes yhdeksään asti illalla. :/ Ei houkuttelisi.
Meillä on orkesterin 1.viulujen kanssa stemmaharjoitukset vielä 18.30 ->, vaikka pitäis vkl alkaa...kun on useampi aktiivinen opiskelija (meitä on 8), ni on hirveen vaikeata löytää sopiva yhteinen aika.
Itse en ainakaan oo helpoimmasta päästä, vaan aina vastarannankiiski, kun en muutenkaan koe, että haluaisin olla koko orkesteritoiminnassa mukana, koska en tarvitse ylimääräisiä tunteja. No...näytän sitten vaan hapanta nassua ja yhteishenki kukoistaa... ;)

Noh, tosiaan huomenna tuloo porukat, mutta kuulemma myös kummitätini ja -setäni ovat tulossa. Huomisaamuna täytyy siis herätä hiiiirrrmu aikaisin siivoamaan, koska äitini ja just tämä kummitätini ovat todella tarkkoja siisteydestä, siis nyt puhutaan lähes fanaattisuudesta!! Koska oon omasta mielestäni perussiisti ihminen ja pidän kotini järjestyksessä, mut en välttämättä suosittelisi ketään syömään lattioiltani suoraan... :D

Ruokasysteemitkin meni nyt uusiksi, koska tonskufileet tulee kalliiksi, koska meitä on nyt näin monta syöjää. Ehdotuksia??
Eli nyt meitä on 6 aikuista. Ja illallisesta on kyse...meinasin toki tarjota saunan ja olutta + seurusteluun viiniä. Joku ruokaisa salaattikin olis hyvä, mut ei se taida miehisiin vatsoihin pitkän matkan jälkeen oikein riittää.

Nyt pyykkäilemään...jihuu...mut sitä ennen pitäis mennä metsästämään euron kolikoita pari kappaletta. :)
Tällaista.